Συχνές Ερωτήσεις

Πωλήσεις ακινήτων

Η καταχώρηση και η πώληση του ακινήτου σας σε εμάς είναι μια απλή διαδικασία. Αρχικά, θα προγραμματίσουμε μια διαβούλευση για να συζητήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουμε μια διεξοδική ανάλυση αγοράς για να προσδιορίσουμε τη βέλτιστη τιμή εισαγωγής. Μόλις καταγραφεί, θα προωθήσουμε το ακίνητό σας μέσω διαφόρων καναλιών μάρκετινγκ και θα συντονίσουμε τις εμφανίσεις με πιθανούς αγοραστές. Όταν έρθουν προσφορές, θα διαπραγματευτούμε εκ μέρους σας και θα βοηθήσουμε με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της πώλησης.

Οι αμοιβές και οι προμήθειες μας ποικίλλουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που απαιτούνται και την αξία του ακινήτου. Θα σας παρέχουμε μια διαφανή ανάλυση όλων των δαπανών κατά την αρχική μας διαβούλευση. Να είστε βέβαιοι ότι εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι αμοιβές μας είναι ανταγωνιστικές και προσφέρουν εξαιρετική αξία για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Απολύτως! Προσφέρουμε οδηγίες σχετικά με την προετοιμασία του σπιτιού σας προς πώληση για να μεγιστοποιήσετε την ελκυστικότητά του. Αυτό περιλαμβάνει συστάσεις για τοποθέτηση, μικρές επισκευές και αισθητικές βελτιώσεις που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στην προσέλκυση αγοραστών και στην επίτευξη υψηλότερης τιμής πώλησης.

Χρησιμοποιούμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ που περιλαμβάνει την καταχώριση του ακινήτου σας στον ιστότοπό μας, δημοφιλείς πύλες ακινήτων, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέσω του εκτεταμένου δικτύου μας. Η επαγγελματική φωτογραφία και οι εικονικές περιηγήσεις χρησιμοποιούνται για την προβολή των καλύτερων χαρακτηριστικών του ακινήτου σας, διασφαλίζοντας ότι προσεγγίζει ένα ευρύ κοινό πιθανών αγοραστών.

Ενοικιάσεις ακινήτων

Η ενοικίαση ακινήτου μέσω του πρακτορείου μας είναι μια απλή διαδικασία. Θα ξεκινήσουμε συζητώντας τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Στη συνέχεια, θα παρέχουμε μια λίστα με τα διαθέσιμα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήριά σας. Αφού επιλέξετε ένα ακίνητο, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αίτησης, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων ιστορικού και των συμφωνιών μίσθωσης.

Οι όροι μίσθωσης για ενοικιάσεις κατοικιών κυμαίνονται συνήθως από 6 έως 12 μήνες, αλλά οι βραχυπρόθεσμες ή πιο μακροχρόνιες μισθώσεις μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης ανάλογα με το ακίνητο και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Στόχος μας είναι να βρούμε όρους μίσθωσης που να ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες σας.

Ναι, υπάρχουν συνήθως προκαταβολικά έξοδα κατά την ενοικίαση, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης και του ενοικίου του πρώτου μήνα. Αυτά τα κόστη περιγράφονται στη σύμβαση μίσθωσης και θα σας παρέχουμε μια σαφή ανάλυση όλων των εξόδων πριν από την οριστικοποίηση της ενοικίασης.

Το χρονοδιάγραμμα μετακόμισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση του ακινήτου και τις απαραίτητες προετοιμασίες. Γενικά, μόλις εγκριθεί η αίτησή σας, χρειάζονται συνήθως 1-2 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η απαραίτητη γραφειοκρατία, να πραγματοποιηθούν επιθεωρήσεις και να προγραμματιστεί η ημερομηνία μετακόμισής σας.

Ενεργούμε ως διαμεσολαβητές μεταξύ ιδιοκτητών και ενοικιαστών ενώ αναλαμβάνουμε άμεσα την συντήρηση και τις επισκευές των ακινήτων μας.  

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση